MENUKORT

“Cuvette ad libitum”

Hver dag er en fest…

Derfor kan du nu få vores festmåltid, serveret hver eneste dag

DU FÅR

Grassfed “Black Angus” oksecuvette

Sprøde steakfries & bearnaise sauce

Hele molevitten er selvfølgelig ad libitum

ALLE UGENS DAGE

KUN 275,-

Børn under 12 år spiser med til 1/2 pris

Chili aioli til dine fritter 19,-


“KOKKENS ANBEFALING”

Vi har udvalgt det bedste fra vores menukort og lavet et skarpt tilbud på 3 retter

Forret

3 stk. grillet jomfruhummer, urtesmør, citron & grillet brød

Hovedret

200G Angus oksemørbrad, smørstegte petit kartofler & bearnaise sauce

Dessert

”Mojito-panna cotta” med mynte gelé & sprød karamel

ALLE UGENS DAGE

3 retter KUN 399,-

Du sparer 115,-

“JANUAR TILBUD”

Vi fejrer det nye år med god mad & drikke til gode priser

Sammensæt selv din menu udfra hele vores menukort

3 retter + 2 gl vin KUN 349,-

Børn UNDER 12 år spiser med til 1/2 pris

Tilbuddet gælder alle dage, til og med d. 31/1
Normalpris: 1 ret 199,- / 2 retter 299,- / 3 retter 399,- / 2 gl vin 100,-
*ENKELTE RETTER KAN HAVE EN MERPRIS
*SIDES TILKØBES

FORRETTER

Carpaccio

Lyn grillet rib-eye, estragonmayo, spæde urter, røget Vesterhavsost & sprød jordskok

Røget laks

Koldrøget laks, kefir, glaskål & puffet ris

Jomfruhummer (tillæg 50,-)

3 stk. grillet jomfruhummer, urtesmør, citron & grillet brød

Fiskesuppe (tillæg 25,-)

Klassisk fiskesuppe med fyld af hvidløg- / chilimarinerede rejer & forårsløg

TOK tatar

Rørt tatar af okseinderlår, estragonmayo, urter & sprød kartoffel

Svampetoast

Cremede svampe, sprøde kapers, syltede løg & røget Vesterhavsost

HOVEDRETTER

STEAKS

Alt vores kød fra Uruguay er af racen Hereford & Black Angus (Aberdeen). Fælles for dem begge er at de frit går rundt på den Uruguayanske Pampas med adgang til grønt græs og frisk vand, året rundt

250G Rib-eye, Uruguay

  • Fedtmarmoreret udskæring af oksehøjreb

200G Oksemørbrad, Uruguay (tillæg 75,-)

  • Mør udskæring af midterstykket på oksemørbraden

Opgrader din steak med klassisk kryddersmør for kun 10,-


300G Rib-eye, Greater Omaha, USA (tillæg 100,-)

  • Fra de bedste amerikanske kødkvæg

200G Smørstegt kylling supreme, Frankrig

  • Saftig unghanebryst på ben

200G Veggie rodfrugts “bøf”

  • Vores egen vegetarbøf af bønner, soya & friske urter

Husk at bestille sides til din steak

TOK Tatar

Rørt oksetatar, estragonmayo, urter & sprød kartoffel
Serveres med sprøde fritter & dip

TOK Burger

150G hakkebøf i briochebolle, BBQ, estragonmayo, monterey jack & grønt
Serveres med sprøde fritter & dip

FISK & SKALDYR

Fiskesuppe (tillæg 50,-)

Klassisk fiskesuppe med fyld af hvidløg/chilimarineret rejer & forårsløg

Dagens stegte fisk

Pandestegt fisk på ben, variation af jordskok, smørsauce med fyld af purløg peberrod & kapers
Serveres med smørstegte kartofler

DESSERTER

DRIKKEVARER