MENUKORT
SOMMER TILBUD
VÆLG SELV
PÅ THE OPEN KITCHEN FEJRER VI SOMMEREN
DERFOR HAR VI LAVET ET SKARPT TILBUD PÅ 3 VALGFRIE RETTER INKL 2 GL VIN
3 RETTER & 2 GLAS VIN
–
ALLE ÅBNINGSDAGE
KUN 399,-
(GÆLDER HELE JULI & AUGUST)
*NOGLE RETTER KAN HAVE EN MERPRIS
*SIDES TILKØBES
VÆLG SELV
SAMMENSÆT SELV DIN MENU
VIL DU SELV SAMMENSÆTTE DIN MENU?
1 RET FRA 249,-
2 RETTER FRA 349,-
3 RETTER FRA 399,-
*NOGLE RETTER KAN HAVE EN MERPRIS
“KOKKENS ANBEFALING”
FORRET
Jomfruhummer
Grillet jomfruhummer, urtesmør, toast & grillet citron
–
HOVEDRET
Oksemørbrad
200G Oksemørbrad, smørstegte kartofler & bearnaise sauce
–
DESSERT
“Koldskål”
Kærnemælks panna cotta, jordbær & “kammerjunkere”
–
SØNDAG – TORSDAG
KUN 349,-
FREDAG & LØRDAG
KUN 399,-
SNACKS FOR SHARING
Kokkens snacks
Dagens 3 udvalgte snacks 75,- / person
(spørg tjeneren om dagens udvalg)
FORRETTER
Carpaccio
Syltede bøgehatte, røgede mandler, trøffelmayo, spæd salat & ost
Kammusling
Rimmet kammusling, æble, hasselnødder & mayo på brunet smør
Jomfruhummer +50,-
3 stk. grillet jomfruhummer, urte gratinering, toast & grillet citron
Blinis & Caviar +100,-
15G White Sturgeon, hjemmelavet blinis, creme fraiche & garniture
TOK tatar
Rørt tatar med pebermayo, klassisk garniture & sprøde chips
Hummersuppe
Klassisk cremet hummersuppe med torsk, croutons & grøn olie
Svampetoast
Cremede svampe, sprød toast & syltede rødløg
HOVEDRETTER
STEAKS (husk at bestille sides & saucer til din steak)
250G Striploin Uruguay
250G Rib-eye, Uruguay
200G Oksemørbrad, Uruguay
300G Rib-eye, Canada (+100,-)
200G Rib-eye, Wagyu, Australien (+200,-)
Urtestegt unghanebryst på ben
–
TOK Grisen
Braiseret svinekæber, kartoffelkompot, glacerede gulerødder & kraftig sauce
TOK Tatar
Rørt tatar med trøffelmayo, klassisk garniture, sprøde chips, fritter & spicy aioli
TOK Steakburger
Oksestriploin, grønt, bacon, karamelliseret løg, cheddarost, BBQ-sauce & inkl. fritter med ketchup & spicy aioli
–